Viva la Diva Crystal eyeliner vs Make Up Store Glitter eyeliner

Glittereyeliner måste vara Guds gåva till mänskligheten. Det går i princip inte att göra fel, och du behöver inget annat för att vara fab.

Jag fick tag i en glittereyeliner av Make Up Store för 155 kr, och en från Viva la Diva för 75 kr. Make Up Stores innehåller 6 ml och kostar 26 kr per ml och Viva la Divas innehåller 4 ml och kostar 19 kr per ml.

eyeliner 2Viva la Divas är mer finkorningt än Make Up Stores som har större glitterpartiklar och reflekterar ljuset tydligare. Viva la Divas ser mer skimrigt ut på än vad Make Up Stores gör, och är lite mer diskret. Med ett par lager av Viva la Divas ser de i princip likadana ut dock, och jag föredrar Viva la Divas eftersom Make Up Stores lättare klumpar ihop sig i glitterklumpar. Viva la Divas torkar lite långsammare än Make Up Stores men båda sitter lika bra när de väl har torkat.

eyeliner 4Tycker inte det är lönt att lägga 155 kr på något som man säkerligen inte använder varje dag, och jag skulle såklart rekommendera Viva la Divas mest på grund av det grymma priset!

3 reaktioner på ”Viva la Diva Crystal eyeliner vs Make Up Store Glitter eyeliner

  1. OCH för att VLD inte är testat på djur, såklart! 😀
    Hur är det med MUS? Har för mig att de skriver på sin hemsida att de inte gör det, men jag har hört så mycket olika.

    • Nope, MUS är per definition inte djurvänliga eftersom deras penslar är av djurhår. Alla märken kommer försöka komma undan och påstå att de inte testar på djur men man kan inte lita på deras ord, bevisligen. 😦 Lättast är ju att gå efter PETAs lista, Leaping Bunny etc 🙂

  2. Hej! Tack för en bra blogg. Skulle inte du kunna göra recensioner av nagellack, håroljor och mascaror? Väldigt gärna med LCC:s (Blondinbellas) produker också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s