Makeup Geek ögonskuggor

Efter att jag i ett par år hade varit aktiv på Makeup Geeks forum och följt forumets skapare på YouTube så fick jag veta att de skulle börja göra eget smink för mycket låga priser. Jag var inte särskilt exalterad, eftersom jag antog att kvalitén skulle vara sådär med tanke på det oerhört låga priset. Ack så fel man kan ha. Jag tänkte att för 40 kr kunde inte mycket gå fel, och jag beställde några ögonskuggor. Färgerna är jättevackra och kvalitén är bättre än många av de dyra märkena.

make up geekCorrupt, Cinderella, Vanilla bean

Storleken är samma som MACs ögonskuggor, ungefär som en enkrona. Den svarta är den bästa svarta ögonskuggan jag har använt, och jag har provat många – Make Up Store, MAC, Sugarpill, Illamasqua. Det finns kassa svarta ögonskuggor av märken som tar 180 kr för skiten, så även om den här hade kostat 200 så hade jag rekommenderat den före de andra.

Cinderella är varmrosa/persikofärgad skimrig skönhet som alltså är en perfekt blandning mellan rosa och orange. Den framhäver blåa ögon fantastiskt fint.

Vanilla bean är en väldigt blek matt beige ögonskugga som smälter ihop helt och hållet med min hud, så om du är blek funkar den väldigt bra som basskugga eller som övergångsskugga när du suddar ut en mörkare. Är du mörkare funkar den perfekt som highlighter.

make up geek 3

 

Makeup Geeks utbud av ögonskuggor är mestadels hyfsat neutrala ögonskuggor, några färgglada som ändå är jordnära och diskreta. De är sjukt prisvärda, speciellt för den otroliga kvalitén. De går tyvärr inte att köpa i Sverige utan måste beställas från USA här, men för det låga priset är det verkligen värt det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s