Viva la Diva – Kharma

Viva la Diva är ett djurvänligt billigt svenskt märke som jag har skrivit om förr, och avhandlat en av deras ögonskuggepaletter under manifestationer av oerhörd högaktning. Jag har två av deras läppstift i min ägo och är mycket imponerad av såväl utbudet av färger som kvalitén och priset. viva

viva 2

Här har vi Kharma, ett mörklila metalliskt fantastiskt läppstift. Det är ganska glidigt, så man får vara nogakring kanterna, annars glider det lätt iväg och blir ojämna kanter, speciellt om man är så blek som jag så att kontrasten är stor. Alla läppstiften har en någorlunda stark doft som erinrar om hallon, en doft jag personligen uppskattar mer än den typiska läppstiftsdoften som ger mig ångest. Läppstiftet har mycket bra pigmentering men kan bli lite smått ojämnt,  just på grund av det och hur glidigt det är så rekommenderar jag en penna under, antingen en genomskinlig eller läppfärgad läppenna eller en lila kajalpenna som jag använt nedan. Då blir läppstiftet mer tåligt och varar mycket längre också.

Färgen är ganska ovanlig, och de enda liknande läppstiften jag kan komma på är Rouge Artist Intense-läppstiften av Makeup Forever i nyans 15 som drar mer åt rosa och Illamasquas läppstift Kontrol som är gråare och matt. Båda två är dyrare än det här läppstiftet, och enligt mig når de inte upp i samma kvalité heller.

läppsmink

Enbart en lila penna av Milani, länkad ovan

läppsmnik 1
Kharma med lila penna av Milani under

öäsv
Kharma utan någonting under

läppsmink 2
Kharma med en lila skimrig ögonskugga ovanpå

Jag brukar, som ni kan se ovan, lägga en ögonskugga ovanpå också. Det ger ett fantastiskt vackert sken som ej går att undgå att gripas av och ser inte lika endimensionellt ut, och läppstiftet blir mindre glidigt och sitter bättre än annars.

Jag tänker inte uttala mig om vilka läppstift som passar vilka när det gäller sådana här färger, den här färgen passar vem fan som än vill och vågar använda den. Mot så blek hy som min så är det en stark kontrast och jag tror det hade varit jävligt snyggt på mörk hy också.

Ett billigt jättevackert lila läppstift, inget mer behöver sägas. Införskaffa snarast!

CURELTY

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s