Isadora Perfect Lipliner – 35 Tropical Pink

Jag köper ofta hellre bra läppennor än läppstift, av den enkla anledningen att jag är mer för matta läppar än glansiga, och att även om de för det mesta är matta så kan jag lägga ett genomskinligt läppglans på om jag vill ha glans. Dessutom tycker jag att läppennor sitter mycket bättre själva än läppstift. Ni vet hur man alltid rekommenderas använda en läppenna under läppstift för att det ska hålla längre? Det är alltså läppennan som gör allt jobb. En läppenna eller läppstift är enligt mig för det mesta bara värt att lägga pengar på om de klarar sig bra utan varandra.

isadora 2 isadora 3

Här har vi en läppenna av Isadora, en ganska neonig varmrosa/korall. Pennan har jättebra pigmentering och känns krämig, till skillnad från större delen läppennor som känns torra och hårda. De enda läppennorna jag kommer på som är såhär krämiga är Urban Decay’s Glide-On Lip Pencils, som också är cruelty free men ganska mycket dyrare med en prislapp på 155 kr.

Just den här nyansen klär varma hudtoner väldigt bra oavsett nyans – den funkar på både väldigt bleka som jag och på mycket mörka. Även människor med kalla toner i huden kan bära upp en sån här färg galant om man önskar sig en neonig kontrastrik färg, allting handlar ju trots allt inte om undertoner utan om preferenser och stil.

Pennan sitter i många timmar mer än ett vanligt läppstift, och försvinner inte när man dricker.

isadora 5Isadora 35 Tropical Pink

Ett av MAC’s bästsäljande läppstift, Impassioned, är i en väldigt lik nyans. Det finns få saker jag handlar från MAC, jag har redan testat i princip allt från deras sortiment och anser det mesta vara av ganska medelmåttig kvalitet och för att det allra mesta även går att hitta alternativ till, både billigare och dyrare. Det här läppstiftet är dock ett läppstift jag köpt flera gånger just för att jag tycker så himla mycket om nyansen – men nu har jag hittat den här läppennan som inte bara är billigare, djurvänlig och sitter längre utan även erbjuder en matt finish som jag föredrar.

isadora 4MAC Impassioned högst upp, Isadora 35 Tropical Pink underst

isadora 6

Jag rekommenderar den här läppennan varmt till alla som är ute efter en fantastisk neonig varmt rosa penna eller läppstift, oavsett om den ämnas användas för sig själv eller under ett läppstift. Priset ligger på 69 kr och den går att köpa på Kicks och Åhlens, och förutom det billiga priset så testar Isadora inte på djur!

På bilden ovan har jag för övrigt använt Isadora’s ögonskuggepalett som jag skrev om för några dagar sedan.
CURELTY

 

2 reaktioner på ”Isadora Perfect Lipliner – 35 Tropical Pink

  1. Jag gör precis som du, kör stenhårt på läppennor. De sitter fan så mycket bättre, är lättare att applicera, de är oftast billigare och är behagligare att ha på sig! De är inte lika kladdiga liksom.
    Nåväl. Jag köpte en läppenna från Isadora – Plum, som tyvärr utgått ur deras sortiment ;( En av de bästa jag har!
    NYX läppennor är fan favoriterna ändå! Typ 15 spänn styck, finns i olika färger och sitter som en stubbe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s